Babykamer

Babykamer inspiratie

Ben je zwanger en ben je op zoek naar inspiratie voor de babykamer? Bekijk dan de verschillende thema’s zoals het strand en zee thema, het bos thema, het stippen thema en nog veel meer. Babykamers zijn super leuk om in te richten! 

Tips voor de inrichting van de babykamer

Tip: kies voor neutrale meubels zodat je de babykamer makkelijker kan veranderen als je kindje ouder wordt of als er nog meer baby’s komen en je dan wat anders wilt. Muurdecoratie is goedkoper te vervangen dan een kast of ledikant. 

Tip: kies voor een meegroei ledikant. Hierdoor hoef je geen nieuw bedje te kopen als je kindje rond de drie jaar is en toe is aan een peuter bedje. Je haalt dan gewoon de zijkant eraf. 

Tip: weet je nog niet of je een jongetje of meisje krijgt? Kies dan voor een gender neutraal thema zoals het Jungle thema of het Dieren thema. 

Tip: niet mooi maar wel een absolute must voor de babykamer is een afsluitbare luieremmer. Want baby luiers stinken!

Voeg je favoriete items toe aan je eigen favorietenlijstje. Is je lijstje compleet? Bestel dan bij onze partners zoals bol.com, de Wehkamp, PSikhouvanjou, de Babypark en vele anderen. Veel plezier met inrichten!

Delen:

Share on pinterest
Share on facebook
Share on email
Share on whatsapp
Share on print

Leuk om te lezen

De leukste babynestjes

De leukste babynestjes

Op zoek naar de leukste babynestjes? Favobaby heeft enkele favorieten babynestjes verzameld. Wat is eigenlijk een babynest? Een babynest is een soort matrasje met een

Lees meer »

Ook leuk om te lezen

babykamer uitzetlijst

Babyuitzet checklist

Op zoek naar een babyuitzet checklist? Bekijk dan hier onze voorbeeld babyuitzetlijsten per categorie. De categorieën zijn babykamer, verzorging, fles en/of borstvoeding, kleding, in huis

Lees meer »
Kosten babyuitzet

Kosten babyuitzet

Voor een baby heb je veel spullen nodig. Sommige dingen heb je echt nodig, andere dingen maken je leven vooral makkelijker en andere dingen zijn

Lees meer »