De fijnste hydrofiele doeken

De fijnste hydrofiele doeken

Op zoek naar de fijnste hydrofiele doeken? Favobaby heeft enkele favoriete hydrofiele doeken verzameld. Wat is eigenlijk een hydrofiele doek? Een hydrofiele doek of hydrofiele luier is een zachte doek gemaakt van fijn geweven katoen. Daardoor is het sterk absorberend en droogt de stof snel. Hydrofiel betekend dan ook vocht aantrekkend. Hydrofiele doeken zijn er in verschillende maten en veel verschillende printen.

Gebruik van hydrofiele doeken

Hydrofiele doeken zijn zo fijn omdat je ze voor van alles kan gebruiken. Bijvoorbeeld voor de volgende zeven toepassingen:

  1. Als handdoek, want de hydrofiele doeken nemen veel vocht op en voelen zacht aan voor de gevoelige babyhuid.
  2. Als inbakerdoek.
  3. Als lakentje in de wieg, in de kinderwagen bak of op het babynestje. Als bijvoorbeeld de baby wat gespuugd heeft in het babynestje dan hoef je niet meteen het hele babynestje te wassen maar alleen de doek. Op zoek naar een babynestje? Bekijk dan dit artikel.
  4. Als spuugdoek na het drinken.
  5. Als bescherming tegen de zon in de kinderwagen.
  6. Als omslagdoek bij het geven van borstvoeding wanneer je wat meer privacy wilt.
  7. Als de baby geen baby meer is dan kunnen ze ermee spelen als speelkleed of om bijvoorbeeld hutten mee te bouwen of de doek te gebruiken als dekentje voor de pop.

 

De fijnste hydrofiele doeken

Zie hieronder de fijnste hydrofiele doeken.  Als eerste een leuke print met vissen van Lodger in de kleur blauw. Lodger verkoopt deze ook in de kleur roze. De volgende doeken zijn van Aden + Anais en worden verkocht in een set van vier. Dit zijn prachtige doeken die lang mee gaan. Vervolgens twee verschillende doeken van het leuke merk Witlof for Kids. De eerste een blauwe van Witlof for Kids. Deze doek is 120 x 120 cm. En een prachtige roze van Witlof for Kids deze is ook 120 x 120 cm. Deze doek heeft een mooie roze kleur en een leuke print. 

De vijfde hydrofiele doek is van Elodie. Deze hydrofiele doek is van 70% bamboe en 30% katoen. Bamboe heeft net als hydrofiel katoen een absorberend vermogen. De doek is 80 x 80 en de doek past goed in een babykamer met een natuurlijk thema. 

De volgende hydrofiele doeken zijn van Jollein en hebben een hippe flamingo print. Er zitten vier doeken in een set dus dat is een mooie prijs/kwaliteitsverhouding. De doeken zijn 70 x 70 cm. 

De hydrofiele doeken met een blauwe dierenprint zijn een set van Snoozebaby. Dit is een set van twee doeken. Deze doeken zijn wat kleiner namelijk 80 x 80 cm. De eerste doek bestaat uit een blauwe print met dieren en de andere doek heeft zwarte stippen.

De laatste hydrofiele doeken zijn een set van Meyco. Een set van twee doeken met een leuke groene bladeren print. Past leuk bij een babykamer met een jungle thema. De doeken zijn 120 x 120 cm. 

Hydrofiele doeken zijn leuk om als kraamcadeau te geven. Op zoek naar kraamcadeaus? Bekijk dan dit artikel

Delen:

Share on pinterest
Share on facebook
Share on email
Share on whatsapp
Share on print

Ook leuk om te lezen

Tweelingnamen

Tweelingnamen

Zwanger van een tweeling en op zoek naar inspiratie voor tweelingnamen? Lees dan hier leuke voorbeelden en laat je inspireren. Hou jij net als bij

Lees meer »
babykamer uitzetlijst

Babyuitzet checklist

Op zoek naar een babyuitzet checklist? Bekijk dan hier onze voorbeeld babyuitzetlijsten per categorie. De categorieën zijn babykamer, verzorging, fles en/of borstvoeding, kleding, in huis

Lees meer »
Kosten babyuitzet

Kosten babyuitzet

Voor een baby heb je veel spullen nodig. Sommige dingen heb je echt nodig, andere dingen maken je leven vooral makkelijker en andere dingen zijn

Lees meer »

Inspiratie voor de babykamer

Bos thema babykamer inrichting

Bos babykamer thema

Jouw baby slaapt heerlijk in dit prachtige groene bos thema voor de inrichting van de babykamer. Mooie groene tinten met natuurlijke materialen zoals een bamboe

Lees meer »
Dieren thema babykamer

Dieren babykamer thema

Dit leuke dieren thema voor de babykamer bestaat uit veel organische ronde vormen, dierenhoofden en natuurlijke materialen. In dit voorbeeld is het dieren thema uitgewerkt

Lees meer »