De leukste boxkleden

De leukste boxkleden

Op zoek naar een boxkleed? Wij hebben de leukste boxkleden bij elkaar gezet. Ga je voor een leuke print of hou je meer van een mooie kleur? Boxkleden heb je in verschillende soorten maten. Zorg dus dat je weet welke maat box je hebt zodat het boxkleed goed past in de box. Een standaard boxmaat is 80 x 100 cm. 

 

Het eerste boxkleed is van BINK bedding en heeft een super leuke Toekan print. Staat meteen vrolijk in je woonkamer. Dit boxkleed is een duurzame keuze want het is Oeko-tex gecertificeerd.  

De tweede boxkleed is van Fresk en het heeft een dubbelzijdige print. Een goede keuze voor als je niet kan kiezen. Het boxkleed heeft een oud roze kleur en is gemaakt van biologisch katoen. 

De volgende boxkleed van House Of Jamie heeft een super coole dierenprint en is een echte blikvanger.  Dit boxkleed is ook gemaakt van 100% biologisch katoen. 

Het vierde boxkleed is van Jollein in de kleur roze. Een super zoete boxkleed met een regenboog print. Leuk voor je nieuwe prinsesje in de dop. 

Het vijfde boxkleed is van Koeka en is super zacht. Koeka maakt altijd mooie kwaliteitsstoffen die fijn aanvoelen. Deze heeft een mooie kleur groen aan de ene kant en is grijs aan de andere kant. Maar hij is er in veel meer kleuren. 

Het volgende boxkleed is van Meyco in een mooie trendy camel kleur. Het boxkleed is  97 x 77 cm en is wasbaar in de wasmachine. De volgende is ook van Meyco maar dan in een leuke Zebra print. 

Het laatste boxkleed is van Witlof for Kids in een mooie okergele kleur met een vrolijke print. De stof van het boxkleed is gemaakt van poplin katoen. Poplin katoen is een heel fijn geweven katoen met een sterke eigenschap.

 

Op zoek naar een wipstoel? Lees dan ons artikel over de beste wipstoelen.

Delen:

Share on pinterest
Share on facebook
Share on email
Share on whatsapp
Share on print

Ook leuk om te lezen

babykamer uitzetlijst

Babyuitzet checklist

Op zoek naar een babyuitzet checklist? Bekijk dan hier onze voorbeeld babyuitzetlijsten per categorie. De categorieën zijn babykamer, verzorging, fles en/of borstvoeding, kleding, in huis

Lees meer »
Kosten babyuitzet

Kosten babyuitzet

Voor een baby heb je veel spullen nodig. Sommige dingen heb je echt nodig, andere dingen maken je leven vooral makkelijker en andere dingen zijn

Lees meer »
Tweelingnamen

Tweelingnamen

Zwanger van een tweeling en op zoek naar inspiratie voor tweelingnamen? Lees dan hier leuke voorbeelden en laat je inspireren. Hou jij net als bij

Lees meer »

Inspiratie voor de babykamer

Dieren thema babykamer

Dieren babykamer thema

Dit leuke dieren thema voor de babykamer bestaat uit veel organische ronde vormen, dierenhoofden en natuurlijke materialen. In dit voorbeeld is het dieren thema uitgewerkt

Lees meer »
Bos thema babykamer inrichting

Bos babykamer thema

Jouw baby slaapt heerlijk in dit prachtige groene bos thema voor de inrichting van de babykamer. Mooie groene tinten met natuurlijke materialen zoals een bamboe

Lees meer »