Vijf favoriete babyproducten

De leukste babynestjes

Wat zijn nu echt onmisbare babyproducten? Er bestaan online vele lijstjes van producten die je moet hebben voor je baby. Maar welke producten zijn nu echt nodig en mogen niet uitbreken. Dit  zijn de vijf favoriete producten van favobaby.

Vijf favoriete babyproducten

  • Afsluitbare luchtdichte luieremmer

Staat zeker op veel lijstjes en is ook echt een onmisbaar babyproduct maar waar je op moet letten bij het kopen van een luieremmer is of er universele zakken in kunnen zodat je niet afhankelijk bent van specifieke zakken, wat erg onpraktisch is. De luieremmer van We-Too vind ik  een goede koop.  Daarnaast is het erg belangrijk dat hij luchtdicht is, want baby luiers stinken!

  • Flesvoeding apparaat

Dit apparaat is zo fijn. Het maakt een flesje klaar in 30 sec. En ik kan je vertellen dat 30 sec. al lang kan duren als je een huilende baby op je arm hebt. Andere machines doen er minstens een aantal minuten over en kunnen nog eens veel minder. Ook ’s nachts is dit apparaat fijn want hoe sneller klaar hoe sneller je weer in je warme bedje ligt. Het apparaat is van Béaba en hij heet de Bib’expresso Flessenbereider. In 2016 was dit product terecht babyproduct van het jaar.

  • DUO Kinderwagen

Als je twee kindjes vrij kort op elkaar krijgt dan is een duo kinderwagen onmisbaar. Het is een perfecte manier om nog steeds mobile te zijn. Ik heb de kinderwagen echt overal mee naar toe genomen. Mijn favoriet is de Joolz GEO. Omdat hij nog steeds compact is, veel mogelijkheden heeft, er leuk uit ziet en van goede kwaliteit  is. Zeker een aanrader!

  • Grote hydrofiel doeken

Grote hydrofiel doeken gebruik ik echt super veel. Niet alleen in de baby fase maar ook nog lang in de jaren erna. Mijn oudste zoon is nu zes en ik gebruik de doeken nu voor op zijn matras. Dit ligt lekker zacht, de doeken absorberen vocht en de printjes zijn leuk. Tijdens de baby fase gebruikt je ze als spuugdoek, wikkeldeken, deken voor de kinderwagen etc. De fijne vind ik die van Aden + Anais. Deze zijn niet alleen super fijn maar ze zien er ook nog eens leuk uit. Ook Lodger maakt hele fijne hydrofiele doeken met mooie printjes. 

  • Warmtekussen tegen buikkrampen

Dit warmtekussen van KipKep kreeg ik van een vriendin als kraamcadeau. Onze baby had last van darmkrampjes en hij vond het heerlijk om dit op zijn buikje te hebben. Je warmt hem op in de magnetron en hij is er in allemaal leuke design.

Op zoek naar kraamcadeaus? Bekijk dan dit artikel. 

Delen:

Share on pinterest
Share on facebook
Share on email
Share on whatsapp
Share on print

Ook leuk om te lezen

Tweelingnamen

Tweelingnamen

Zwanger van een tweeling en op zoek naar inspiratie voor tweelingnamen? Lees dan hier leuke voorbeelden en laat je inspireren. Hou jij net als bij

Lees meer »
Kosten babyuitzet

Kosten babyuitzet

Voor een baby heb je veel spullen nodig. Sommige dingen heb je echt nodig, andere dingen maken je leven vooral makkelijker en andere dingen zijn

Lees meer »

Inspiratie voor de babykamer

Dieren thema babykamer

Dieren babykamer thema

Dit leuke dieren thema voor de babykamer bestaat uit veel organische ronde vormen, dierenhoofden en natuurlijke materialen. In dit voorbeeld is het dieren thema uitgewerkt

Lees meer »
Bos thema babykamer inrichting

Bos babykamer thema

Jouw baby slaapt heerlijk in dit prachtige groene bos thema voor de inrichting van de babykamer. Mooie groene tinten met natuurlijke materialen zoals een bamboe

Lees meer »